Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Novak Djokovic ar putea să renunțe la tenis: sportivul jonglează cu mingea de fotbal aproape la fel de bine ca Neymar Jr.

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, se pregătește pentru al doilea său turneu al sezonului, la Monte-Carlo Masters. El debutează marți, însă până atunci sârbul și-a făcut timp pentru a practica un alt sport alături de un alt superstar mondial, relatează Mediafax.

Vedetele de la Paris Saint Germain, Neymar Jr. și Marco Verratti au trecut granița în Principatul Monaco, pentru a urmări victoria lui Fabio Fognini în fața lui Arthur Rinderknech, dar s-au oprit și pentru a se întâlni cu cel care este de 20 de ori campion de Grand Slam.

Cei trei s-au duelat și au făcut schimb de pase în fața fanilor și a presei, Djokovic fiind primul care a pierdut controlul mingii de tenis de mărimea unei mingi de fotbal.

Cele două vedete ale lui PSG au primit zi liberă de la club și au ales să urmărească meciul din runda inaugurală.

Este pentru prima dată când Djokovic participă sezonul acesta la un turneu de la Dubai Tennis Championships încoace, el nefiind prezent nici la Mastersul de la Indian Wells și nici la Miami Open, în principiu din cauza faptului că nu este vaccinat, condiție impusă de utoritățile americane.

El a fost totuși primit în competiția de la Monaco și s-a confirmat că va putea evolua și la Openul Franței de la Roland Garros, care va începe la 22 mai.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani își începe campania de la Monte Carlo Masters marți, când îl va înfrunta pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.