Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O barză a fost surprinsă de ninsoare în Munții Bucegi

barza

Berzele au revenit din țările calde mai repede și au fost surprinse de ninsoare. O barză a fost filmată în Munții Bucegi în timpul unei furtuni de zăpadă.

Berzele s-au grăbit. O pasăre zgribulită în zăpadă a fost filmată în Parcul Natural Bucegi de unul dintre angajații Romsilva, compania națională care administrează principalele rezervații din România, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

„Vestitorii primăverii au sosit deja... primăvara se lasă însă așteptată. Barza albă a fost filmată la sediul Romsilva- Administrația Parcului Natural Bucegi de colegul nostru Vali Bălan. Musafirul zgribulit se pare că a sosit în acest an mai devreme, pentru că în anii trecuți berzele au sosit în zona Parcului Natural Bucegi în luna aprilie sau chiar spre sfârșitul lunii mai”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.

Potrivit specialiștilor, barza albă este o pasăre de talie mare care iernează în Africa sau pe subcontinentul indian. Are penajul preponderent alb, cu aripile negre. Are o lungime de peste un metru și o anvergură a aripilor de până la doi metri. Se hrănește cu insecte, pești, amfibieni, reptile și mamifere mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.