Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - O femeie din Botoșani a căzut 3 metri în gol după s-a surpat drumul sub ea

groapa

O femeie din Botoșani a căzut 3 metri sub pământ după ce s-a surpat porțiunea de drum pe care mergea, potrivit presei locale.

Locuitorii susțin că s-a format o groapă de circa o lună de zile. De la ploile însemnate care au căzut în ultima lună, groapa s-a lărgit în subteran iar joi, 20 iunie 2019, în jurul orei 20:00 s-a surpat o bucată din porțiunea destinată pietonilor. Drumul este împietruit, nu există asfalt sau trotuar, iar pentru accesul pietonal exista o cărare.

Pe acolo mergea respectiva femeie când a simțit că-i fuge pământul de sub picioare. A căzut în gol și s-a lovit în partea stângă în zona coastelor. A început să strige după ajutor și imediat în zonă s-au adunat mai multe persoane care locuiesc la casele din apropiere.

Femeia a fost scoasă de pompieri cu o scară și transportată cu o ambulanță SMURD la spital. Polițiștii locali au împrejmuit zona pentru a nu mai cădea și altcineva.

„Colegii de la Direcția Edilitare s-au deplasat la fața locului, groapa este foarte adâncă, este o cavernă foarte mare, în acest moment este semnalizată. Groapa este rezultată în urma unei avarii la o rețea de canalizare a societății Nova Apaserv. Cei de la Nova Apaserv cunosc problema și au spus că vor interveni în cel mai scurt timp. Într-adevăr ea este foarte mare, e inexplicabil cum s-a fotmat o cavernă atât de mare și sperăm ca reprezentanții Nova Apaserv să intervină cât mai repede pentru a remedia avaria și apoi pentru a astupa groapa”, a spus Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.