Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O femeie din Odobești a rămas sub cerul liber după ce un incendiu i-a mistuit casa: Femeia a ajuns la spital din cauza unui atac de panică

incendiu

Un incendiu a cuprins, luni, gospodăria unei femei din localitatea vrânceană Satu Nou, oraşul Odobeşti, flăcările distrugând întreaga locuinţă. Pompierii au reuşit să o salveze pe proprietară, care a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital. De asemenea, ei au resuscitat şi au reuşit să salveze animalele de companie ale femeii - trei câini şi o pisică, intoxicate cu fum, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, incendiul a fost semnalat luni, în jurul orei 10.00, la o gospodărie din localitatea Satu Nou, oraşul Odobeşti. Imediat spre locul indicat au plecat patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`!

Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie, sprijinite de S.V.S.U. Odobeşti, au acţionat pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului care se manifesta la acoperişul locuinţei, cuprinzând o suprafaţă de 100 mp. Văzându-şi întreaga gospodărie cuprinsă de foc, proprietara a suferit un atac de panică, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Incendiul a fost lichidat după circa două ore, flăcările distrugând locuinţa bătrânei. În timpul incendiului, pompierii au reuşit să scoată din flăcări trei căţei şi o pisică, animalele de companie ale proprietarei.

Doi dintre căţei şi pisica au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicaţi cu fum. Pompierii au resuscitat zeci de minute cele trei animale, iar în final au reuşit să le readucă la viaţă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.