Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| O indiancă în vârstă de 105 ani a câștigat mai multe medalii la competițiile de atletism

rtv.net
atletism obstacole

O femeie în vârstă de 105 ani, poreclită „Bunicuța Bolt", a câștigat mai multe medalii la competițiile de atletism organizate într-o regiune din India, potrivit BBC.

Rambai a început să alerge în urmă cu un an. Din 2021, Bunicuța Bolt a câștigat mai multe medalii în competițiile locale organizate în Haryana, un stat din nordul Indiei, conform Mediafax.

Femeia concurează la categoria ei de vârstă și, uneori, este singura alergătoare înscrisă. Totuși, pentru ea, participarea la aceste competiții este mai importantă decât victoria. Asta deși familia îi cere să o lase mai moale, conform Mediafax.

„De obicei, oamenii îi îndeamnă pe atleți să alerge mai repede. Dar cu ea este pe dos. I se spune să încetinească”, a povestit, pentru BBC, nepoata atletei de 105 ani.

Bunicuța Bolt a bătut mai multe recorduri de alergare în India. Potrivit nepoatei sale, a terminat cursa de 100 de metri în 45 de secunde la vârsta de 105 ani. De asemenea, Rambai a câștigat medalia de aur la proba de 200 de metri pe care a încheiat-o în 74 de secunde.

Ca să se păstreze în formă, atleta se trezește în fiecare zi la ora 4 dimineață, bea mult lapte și face exerciții în paralel cu treburile casnice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.