Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | O nouă gafă jenantă a lui Biden: Președintele SUA dă semne că nu mai face față funcției

biden

Președintele Joe Biden a fost ironizat vineri pe rețelele de socializare după o aparentă eroare în timp ce citea de pe un teleprompter.

Președintele american susținea un discurs când a spus din greșeală "sfârșitul citatului, repetați rândul" în timp ce termina propoziția.

Vicepreședintele Kamala Harris și Xavier Becerra, secretar pentru Sănătate și Servicii Umane, aflați în spatele președintelui Biden, nu și-au putut stăpâni zâmbetele.

Incidentul a stârnit reacții diferite pe Twitter, unii luându-l în derâdere pe președinte pentru gafa comisă, notează Newsweek.

"Biden este atât de dus încât va citi literalmente orice este pus pe teleprompter în fața lui. 'Sfârșitul citatului' ... 'Repetați replica'", a scris pe Twitter Tim Young, editorialist la Washington Times.

Clay Travis, autorul cărții Republicans Buy Sneakers Too (Și republicanii cumpără adidași), a scris pe Twitter: "Joe Biden citește din greșeală teleprompterul care îi spune să repete replica. Devine din ce în ce mai rău. Chiar mai avem încă 30 de luni de așa ceva? Înspăimântător. Și trist."

Joe Biden împlinește în noiembrie 80 de ani. Recent, acesta a fost ținta glumelor online după ce a apărut în fața presei cu un bilețel pe care îi erau scrise indicații extrem de percise cu privire la ce trebuie să facă. O altă gafă a fost comisă la summitul NATO de la Madrid, unde Biden s-a referit la aderarea Elveției la organizație.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.