Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O tânără bolnavă psihic, filmată când este bătută de mama sa cu un tub. Imagini cu puternic impact emoțional

zi-de-zi.ro
femeie bataie fiica

O femeie din judeţul Mureş este cercetată penal după ce a fost filmată în timp ce îşi bate, în repetate rânduri, cu un tub din carton, fiica bolnavă psihic.

Nici strigătele de durere ale fetei, care are 20 de ani şi nu se poate apăra, nici îndemnurile unui bărbat care asistă la întreaga scenă şi care îi spune, de mai multe ori, ”Las-o, tu!”, nu o opresc pe agresoare.

Incidentul violent a avut loc în ziua de Crăciun, iar imaginile au intrat în posesia jurnaliştilor de la zi-de-zi.ro, care le-au publicat săptămâna aceasta.

În imagini se vede cum femeia care are în mână un tub rigid şi lung bate o altă persoană, care are evidente probleme psihice. Tânăra bătută este fiica femeii, este bolnavă psihic, pare că nu poate articula cuvinte şi nu se poate apăra.

Un bărbat cere să nu o mai lovească, dar nu intervine

Din fundal, se aude vocea unui bărbat care îi cere în repetate rânduri agresoarei să se oprească.

„Tu, dă-o dracului! Las-o, tu! Las-o, tu, ţi-am zis! Dă-o trăsnetului! Tu, las-o, ţi-am zis”, se aude vocea bărbatului, care însă nu intervine.

De asemenea, în fundal se aud şi vocile altor persoane care, timp de aproape două minute, cât durează înregistrarea, nu intervin în apărarea fetei.

Victima este majoră, are 20 de ani, informează Poliţia Mureş, care a deschis un dosar penal pe numele femeii agresive.

Agresoarea este cercetată de polițiști

„La data de 27 decembrie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate şi fiica ei, în vârstă de 20 de ani.

Totodată, s-a mai constatat că femeia şi-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu şi în prezenţa unui reprezentant D.G.A.S.P.C.

De asemenea, urmare a activităţilor specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect. În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin parchet”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.