Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ȘOCANT în București! Fată salvată în ultima secundă din fața metroului: A vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu prietenul

tanara salvata metrou

Salvare miraculoasă la metrou! O tânără de 15 ani care a sărit pe șine a făst salvată în ultima secundă de câțiva oameni care se aflau miercuri, în stația Dristor 1.

Imaginile de la o cameră de praveghere au surprins exact moemntul în care fata este trasă de două persoane din fața metroului care ajunge în stație. Se pare că tânăra a recurs la acest gest după ce s-ar fi certat cu prietenul ei și ar fi spus că se sinucide.

Metrorex informează că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.

Citește și: Episod incendiar în Parlamentul European: Traian Băsescu l-a ridiculizat pe șeful diplomației UE / VIDEO

„Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.

De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, a declarat directorul general ing. Gabriel Mocanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.