Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Șoferul cu BMW care s-a luat la 'trântă' cu tramvaiul este un fost jucător de la Steaua

Accidentul petrecut în Bucureşti între un autoturism şi un tramvai a devenit subiect de dezabatere în spaţiul public. Între timp, s-a aflat şi numele şoferului de BMW, care ocupa linia de tramvai, anunță telekomsport.ro.

Pe numele său Mark Simion, acesta aştepta pe linia de tramvai culoarea verde a semaforului, iar apoi a fost acroşat, din spate, de tramvaiul a cărui cale o împiedica. Imediat după accident, Simion s-a dat jos din maşină şi s-a dus să-i ceară socoteală vatmanului.

Şoferul autoturismului BMW este un fost sportiv, care a jucat la juniorii Stelei, pentru ca la seniori să evolueze pentru Metaloglobus şi Carmen.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

Conform News.ro, poliţiştii s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal, în cazul incidentului în care au fost implicate un tramvai şi un autoturism, în Bucureşti.

”În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tramvai, în data de 3 ianuarie a.c., astăzi, ora 08.30, poliţiştii Biroului Accidente Uşoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislaţiei în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

Poliţiştii precizează că, în această cauză, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

”Atragem atenţia participanţilor la trafic sa evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs şicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiţi conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm şi să îşi respecte partenerii de trafic”, mai spun poliţiştii.

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

Incidentul a avut loc în traficul din Bucureşti, între vatmanul unui tramvai şi şoferul unui BMW care circula pe linii. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul câţiva metri, şoferul vrea sa să oprească tot pe linii, dar îşi dă seama că vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboară, se aude cum loveşte tramvaiul şi are un schimb de replici cu vatmanul. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online. Brigada Rutieră a Capitalei a precizat, pentru News.ro, că şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile

În primul clip video de la incident, după primele două minute, se vede un BMW care circulă pe liniile de tramvai, în faţa tramvaiului. Autovehiculele se opresc la semafor, iar la culoarea verde, maşina nu porneşte de pe loc.

Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul. Şoferul se vede cum dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, vociferând. Se aude cum dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

”Dă-te la o parte! Ce cauţi pe linie?”, se aude cum spune vatmanul, în timp ce vociferările şoferului BMW-ului continuă.

În cel de-al doilea clip video, schimbul de replici între cei doi este mai lung şi mai agresiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.