Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Operațiune specială a Poliției: Hoții care au furat tabletele elevilor dintr-o primărie și sume mari de bani de la mai multe firme, prinși în flagrant

Polițiștii i-au prins sâmbătă dimineață în flagrant pe hoții care au spart Primăria Mărzănești, din județul Teleorman, de unde au furat tabletele destinate elevilor, dar și importante sume de bani de la mai multe firme.

Sâmbătă dimineață, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și Inspectoratului Județean de Poliţie Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția Operațiuni Speciale, au surprins în flagrant patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, care se deplasau cu un autorism, în care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și valori sustrase dintr-o instituție din județul Teleorman.

În autoturism și asupra bărbaților s-au găsit peste 65.000 lei, 1500 de euro și 20 de tablete, destinate unor unități de învățământ.

În fapt, cercetările au fost declanșate în data de 8 ianuarie 2022, când Secția 18 Poliție a fost sesizată, de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde au sustras bani și bunuri, ulterior a fost înregistrată și o altă sesizare, de la un alt reprezentant, care reclama același tip de infracțiune.

O sesizare similară a fost formulată și către o secție de poliție din Sectorul 4, în acest caz cercetările fiind preluate de Serviciul Investigații Criminale Sector 4.

În urma documentarii cazurilor, sub supravegherea unităților de parchet, a rezultat presupunerea rezonabilă că în toate aceste cazuri ar fi acționat aceleași persoane.

De asemenea, din colaborarea cu Inspectoratele Județene de Poliție Giurgiu și Ilfov, a reieșit faptul că înregistrează situații similare.

În baza informațiilor, datelor, probelor și mijloacelor de probă coroborate, în dimineața de 5 februarie s-a reușit depistarea suspecților și imobilizarea lor, pe raza județului Giurgiu.

În cursul acestei zile, pentru documentarea activității infracționale, au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară în București , emise de Judecătoria Bolintin Vale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 și Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.