Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Opt tinere au fost violate în timp ce filmau un videoclip muzical: Una dintre femei a fost violată de zece bărbaţi şi alta de opt

O bandă de bărbaţi înarmaţi a pătruns într-un studio unde se înregistrau videoclipuri muzicale şi a violat opt ​​femei tinere care făceau parte din distribuţie, în apropierea unui mic oraş din Africa de Sud, a anunţat vineri poliţia, citată de lalibre.be.

Ofiţerul de poliţie Bheki Cele a declarat că trei din cei 20 de suspecţi au fost arestaţi până acum în urma atacului de joi, de la periferia oraşului Krugersdorp, la vest de Johannesburg.

El le-a spus reporterilor că banda a atacat echipa de filmare în timp ce descărcau echipament şi montau un platou, scrie news.ro.

Femeile aveau vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, a spus el, subliniind că una dintre femei a fost violată de zece bărbaţi şi alta de opt.

Bărbaţii au fost, de asemenea, dezbrăcaţi şi li s-au luat lucrurile personale.

"Se pare că ei (suspecţii) sunt cetăţeni străini, practic sunt zama zamas (mineri ilegali)”, a spus Cele.

Preşedintele Cyril Ramaphosa a anunţat că i-a ordonat ministrului Poliţiei "să se asigure că autorii acestei infracţiuni sunt arestaţi”.

Un viol este raportat poliţiei în medie la fiecare 12 minute în Africa de Sud. Cu toate acestea, nu toate violurile sunt raportate în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.