Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Orașul din România, devenit atracția principală a turiștilor străini

Captura YT
Valcea

Turiștii români și străini s-au îndrăgostit de un oraș din țara noastră și îl consideră drept unul dintre cele mai frumoase și bine întreținute orașe din România, în timp ce rezidenții se confruntă cu preocupări legate de oportunitățile limitate de angajare.

Orașul atât de apreciat de turiști este Râmnicu Vâlcea. Ca o demonstrație a recunoașterii de care se bucură orașul Râmnicu Vâlcea, reședința județului, prezentăm opiniile exprimate de vloggeri români și străini care au avut ocazia să viziteze acest oraș, care este cel mai vechi județ atestat documentar din țară și care și-a păstrat denumirea tradițională, conform Adevărul.

Unul dintre ei, vlogger în UK, a postat pe canalul său de YouTube „Travel with me” – la finele anului trecut, un video sub denumirea: „Râmnicu Vâlcea un oraș curat cu un parc minunat”.

Majoritatea înregistrărilor efectuate în Vâlcea, cu o durată de puțin peste două minute, sunt dedicate celui mai mare parc din oraș, care este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi parcuri din țară, așa cum subliniază autorul în descrierea postării.

„Parcul Zăvoi este unul dintre cele mai vechi parcuri din țară organizate ca atare, ia ființă prin Decret Regal emis de domnitorul Barbu Știrbei (1849 - 1853) la 9 august 1850. În parc, printre copacii seculari, este Lacul Zăvoi, un restaurant, precum și sediul Teatrului Municipal Ariel”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.