Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ordinul dat de premierul Nicolae Ciucă: 'Nu putem să mai tergiversăm aceste lucrări de infrastructură'

captura Facebook
Nicolae Ciuca

Nu putem să mai tegiversăm lucrările de infrastructură, a transmis vineri premierul Nicolae Ciucă.

„Este un eveniment foarte important pentru cetățenii municipiului Arad, pentru cetățenii județului Arad și pentru toți cei care votr putea să folosească această infrastructură deosebit de importantă în ceea ce înseamnă finalizarea inelului de cetură al municipiului Arad, prin care se realizează interconectarea cu autostrada A1 Nădlac-Sibiu și cu DN7 Nădlac - Arad - Hunedoara. E un proiect care a început în urmă cu șase ani, cu o investiție de 60 de milioane de euro și se înscrie practic în obiectivele guvernului pentru dezvoltarea întregii infrastructuri rutiere din țara noastră.

Pe de o parte avem fondurile europene, iar din fondurile de coeziune sunt 9,7 miliarde de euro care trebuie folosiți în viitorul cadrul financiar, iar de partea cealaltă sunt fondurile din PNRR. Ca atare, nu este vorba numai de numărul mare al obiectivelor de infrastructură pe care ni le-am asumat, ci și termenul la care trebuie finalizate. Avem și o istorie a acestor amânări a recepționării lucrărilor și cred că este momentul ca atât la nivel local, cât și guvernamental, să avem în vedere respectarea acestor termene. Cred că nu putem să mai tergiversăm aceste lucrări.

Practic, prin proiectul centurii municipiului Arad, se asigură fluidizarea traficului, siguranța traficului și reducerea nivelului de noxe prin scurtarea timpului de blocaj în trafic”, a declarat premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.