Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Palatul Elisabeta va fi deschis publicului pentru expoziția regală începând de joi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Palatul Elisabeta

Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta va fi deschisă publicului începând de joi şi până la 25 aprilie. De asemenea, vizite se vor putea face şi în perioada 8 mai - 6 iunie, relatează News.ro.

Potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a Familiei Regale, vizitatorii pot intra în palat în fiecare săptămână din aceste perioade, de joi până duminică, în intervalele orare 10.00 - 13.00 şi 14.00 -17.00.

Expoziţia va fi deschisă, de asemenea, în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunţate ulterior.

Expoziţia va avea elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei; pentru adulţi 40 de lei. Se pot organiza vizite pentru grupuri, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.