Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Până și Melania Trump l-a umilit pe Donald Trump la finalul dezbaterii cu Joe Biden: Ce gest a făcut în fața publicului

newsweek.com
trump melania

Un moment foarte neplăcut pentru Donald Trump s-a pretrecut la sfârşitul dezbaterii cu Joe Biden. Soţia sa, Melania, a refuzat să-l ţină de mână, la finalul dezbaterii cu Biden, notează Daily Mail, care ilustrează şi momentul.

Pe Twitter au apărut speculaţii după ce perechea a fost filmată plecând împreună de la confruntarea care s-a desfăşurat în Nashville, Tennessee, scrie mediafax.ro.

Citește și: Mesaj de ultim moment al ministrului Marcel Vela: ‘De astăzi, ne despărțim’

Filmările le arată pe Melania şi pe Jill, soţia lui Biden, pe scenă, alături de soţii lor, la cea de-a treia şi ultima dezbatere prezidenţială înaintea alegerilor din 3 noiembrie.

În timp ce Jill Biden şi-a îmbrăţişit soţul, Melania a stat pur şi simplu lângă Trump, în timp ce camerele filmau cele două cupluri. Dar când Trump s-a întors pentru a ieşi de pe scenă, Melania i-a dat drumul la mână şi s-a îndepărtat de el.

Citește și: Fost ministru al Muncii: ‘Guvernul Orban pregătește o bombă fiscală amorsată pentru 2021’

Câteva ore mai târziu, cuplul a fost fotografiat ţinându-se de mână la întoarcerea la Casa Albă. Dar asta nu i-a oprit pe oameni să speculeze pe Twitter despre reacţia bizară a Primei Doamne.

„Mă întreb dacă Walter Reed are consilieri în căsătorie?, a glumit un un utilizator pe Twitter, referindu-se la spitalul militar unde Donald Trump a fost internat după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Citește și: Decizie radicală a Anei Birchall: ‘Nu mai candidez pentru un nou mandat!’

„Melodia country ”Stand By Your Man” nu ar fi putut fi un mare succes în Slovenia, unde s-a născut Melania,” a comentat alt utilizator.

Înainte de dezbatere, soţii Trump au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată după ce preşedintele a anunţat că are coronavirus, în urmă cu trei săptămâni.

Citește și: Suedezii avertizează! Impactul pe care îl are izolarea asupra sănătății

Nu este prima dată când Melania Trump face un astfel de gest. În 2018, în timpul vizitei cuplului prezidenţial francez, liderul SUA face un gest delicat de a-şi lua soţia de mână, dar aceasta a refuzat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.