Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Parisul dă noi ordine pentru accelerarea vaccinării: 4 milioane de doze pe săptămână

smartradio.ro
vaccin femeie

Guvernul de la Paris a anunţat, miercuri, că vrea accelerarea vaccinării anticoronavirus, pentru a ajunge la nivelul de 50 de milioane de persoane vaccinate până la sfârşitul lunii august, informează postul BFMTV.

"Sper ca începând de săptămâna viitoare să avem un ritm de patru milioane de doze administrate în fiecare săptămână. Este un obiectiv ambiţios, dar care ar arăta că înţelegem gravitatea situaţiei", a declarat miercuri premierul Jean Castex, într-un interviu acordat postului TF1.

Jean Castex speră că ajungă la un nivel de vaccinare de 40 de milioane de persoane până la sfârşitul lunii iulie şi de 50 de milioane până la sfârşitul lunii august, scrie Agerpres.ro.

În prezent, în Franţa, numărul persoanelor vaccinate cu cel puţin o doză este de 38,1 milioane de persoane, dar populaţia pare a fi reticentă în privinţa vaccinării.

În numeroase oraşe din Franţa au avut loc proteste faţă de hotărârile preşedintelui Emmanuel Macron de a institui obligativitatea vaccinării pentru personalul medical care intră în contact cu persoane vulnerabile la coronavirus şi de a extinde utilizarea Certificatului Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.