Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Pentru politicieni se poate face derogare, pentru artiști NU! Mort de COVID, Constantin Simirad a fost înmormântat cu zeci de oameni, cu încălcarea legii

Trei dintre cei mai mari artiști ai României au murit, în ultima săptămână, în același fel: răpuși de COVID-19! Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga și Gabi Luncă au murit, în spital, infectați cu SARS-COV-2. Pentru că normele nu permit o înmormântare așa cum ar merita, cu sute de oameni, procesiune va aduna doar 16 persoane, cu tot cu preoți. Asta, în ciuda faptului că familiile celor decedați le-au cerut autorităților derogări.

De exemplu, în cazul lui Gabi Luncă se ia în calcul o retestare, tocmai pentru ca înmormântarea să aibă loc așa cum ar trebui pentru o artistă de calibru. Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că acesta ar fi scăpat de COVID-19 și a depus o plângere în instanță, tot cu scopul de a-l îngropa cu mai mult de 16 persoane.

Citește și: Familia lui Nelu Ploieșteanu NU vrea să ridice cadavrul

Însă, ceea ce nu este posibil pentru marii artiști ai României se poate în cazul unui politician. La Iași, fostul primar al municipiului, Constantin Simiard, mort și el de COVID-19, a fost înmormântat cu zeci de persoane și un sobor impresionant de preoți în fruntea căruia s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Mihai Chirica, primarul PNL al Iașiului, a fost și el prezent, iar poliția nu a dat amenzi pentru încălcarea noilor dispoziții aflate în vigoare.

Constantin Simirad s-a născut pe 13 mai 1941. El a fost unul dintre cei mai longevivi primari ai Iaşiului, în perioada 1992-2003.

Citește și: ULTIMA ORĂ Medicii spun când a murit, de fapt, Gabi Luncă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.