Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Percheziție a Poliției Capitalei - A fost prins bărbatul care a vrut să jefuiască un magazin din Sectorul 2

ipj cluj
politia

Un bărbat de 47 de ani a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, după ce în urmă cu o săptămână ar fi intrat într-un magazin din Sectorul 2 al Capitalei cu fața acoperită și l-a amenințat pe vânzător.

Potrivit Poliției Capitalei, în 10 ianuarie, Secția 7 a fost sesizată, prin apel la 112, de un bărbat, vânzător într-un magazin din Sectorul 2, cu privire la faptul că, în jurul orei 1.30, o persoană ce avea fața acoperită ar fi intrat în interiorul magazinului, iar în încercarea de a sustrage bunuri, l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi exercitat acte de violențe, provocându-i mai multe leziuni.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de un bărbat de 47 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un bărbat pe nume Mihai Ionescu. Acesta a avut fața acoperită cu un fular, a încercat să sustragă bunuri din magazinul MiniMarket din Șos. Colentina nr. 12-14, sector 2, prin amenințarea cu un cuțit și exercitarea de acte de violență asupra persoanei vătămate.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuitului, miercuri, polițiștii au făcut o percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, bărbatul a fost depistat și dus la audieri. Acesta a fosr reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tentativă de tâlhărie calificată.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.