Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Petre Daea s-a CERTAT cu Ecaterina Andronescu: 'Nu ne putem da specialiști pentru că avem noi dorința de a interpreta o asemenea partitură'

puterea.ro
Petre Daea oaie

Schimb dur de replici între ministrul Agriculturii, Petre Daea, și senatorul PSD Ecaterina Andronescu, în direct la B1 Tv. Principalul subiect de discuție a fost pesta porcină.

"Doamna Andronescu este un chimist bun și un profesor bun. Și o respect ca și chimist, dar îmi pare nespus de rău că ne dăm cu părerea în zone pe care nu le cunoaștem. Nici ministrul Agriculturii, în speță cel ce vorbește nu știe intimitatea fenomenului ce se întâmplă.  Nu ne putem da specialiști pentru că avem noi dorința de a interpreta o asemenea partitură într-o cheie politică și dacă se face o asemenea interpretare nu veți avea niciodată un dialog cu asemenea teme care pun gaz pe foc în loc să stingem lucrurile", a izbucnit Petre Daea, prin telefon.

La rândul său, Ecaterina Andronescu a declarat că "Să nu credeți că am criticat ceva. Mă gândesc care ar fi soluțiile. Europa asta dacă este atât de frământată de acest nenorocit de virsu poate să contribuie ea cu un fond și să dea o temă de cercetară chimiștilor".

Citește și: Liviu Pop a făcut CALCULE COMPLICATE și anunță soarta pensionarilor și a salariaților din România .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.