Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Pompierii pe care Raed Arafat i-a trimis în Grecia au ajuns: Ei s-au dus preventiv, pentru că e niciun incendiu

Facebook
masini pompieri

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, de sâmbătă dimineaţă, modulul naţional specializat de stins incendii de pădure, trimis în sprijinul autorităţilor din Grecia şi amplasat în apropiere de Atena a devenit operaţional. Zecile de salvatori români sunt pregătiţi să intervină la solicitarea oficialilor greci, acesta fiind al treilea an când salvatorii români se află în Grecia, în sprijinul comunităţilor elene.

Salvatorii români au ajuns vineri în Grecia şi au instalat baza de operaţii în localitatea Nea Makri, aflată în estul Atenei, iar de sâmbătă modulul naţional specializat de stins incendii de pădure este operaţional, scrie news.ro.

”Începând cu ora 11.00 modulul specializat, compus din 40 de pompieri salvatori, 4 autospeciale de stingere, 1 autocisternă, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi 1 microbuz, poate fi alocat la intervenţie, la solicitarea ofiţerului de legătură elen”, informează IGSU.

Anul acesta este al treilea consecutiv în care pompierii români se află în Grecia, oferind sprijin în gestionarea incendiilor. În ultimii doi ani, echipajele române de intervenţie au acţionat pentru stingerea incendiilor care au afectat pădurile din zona Atenei şi de pe insula Evia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.