Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, filmat în Croaţia, în timp ce fredona un cântec al extremei dreapta

www.transfermarkt.com
Manuel Neuer

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a fost filmat în timpul vacanţei din Croaţia în timp ce fredona un cântec al extremei dreapta croate, anunță news.ro.

În imaginile postate pe site-ul cotidianului Bild, campionul mondial din 2014 se află pe un vapor la Dubrovnik alpturi de mai mulţi prieteni, între care şi antrenorul portarilor de la Bayern, Toni Tapalovic. Ei cântă melodia « Lijepa li si » a solistului croat Marko Perkovic.

Cunoscut sub numele de « Thompson », Perkovic este un admirator al regimului croat pronazist ustaş. La câteva zile după finala Cupei Mondiale din 2018, Franţa - Croaţia, el s-a aflat în autocarul echipei naţionalei care a defilat pe străzile din Zagreb.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Neuer nu a comentat imaginile, dar managerul său personal a explicat că portarul nu ştie croata şi deci nu înţelegea versurile.

Această melodie este în mod regulat cântată de suporterii ultraşi ai selecţionatei croate. A fost chiar imn oficial al echipei la Euro 2016, alegere validată de federaţia croată, dar criticată de mai multe organizaţii antirasiste.

Neuer, în vârstă de 34 de ani, este în prezent în vacanţă pentru două săptămâni, după ce a câştigat al optulea titlu consecutiv de campion al Germaniei cu Bayern Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.