Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Povestea românilor uciși cu sânge rece în Spania: Asasinul a lăsat două cărți de joc lângă cadavre

Captura YT
Spania criminal

O miniserie cu trei episoade regizată de Amanda Sans și care spune povestea crimelor în serie care au avut loc la Madrid, în primele 7 luni ale anului 2003, va fi difuzată de Netflix începând, cu 9 iunie. Doi români au fost ultimele victime ale asasinului.

Conform informațiilor de pe libertatea.ro, un serial despre criminalul în serie, responsabil de uciderea a șase persoane și rănirea altor trei, va fi lansat la 20 de ani după arestarea și condamnarea sa.

Doi soți români, George și Doina Magda, care se aflau de câteva luni în străinătate în căutarea unei vieți mai bune, au devenit ultimele victime ale criminalului.

Pe data de 18 martie 2003, George și Doina, soții români, au fost împușcați în cap pe o potecă lângă o livadă de măslini în Arganda del Rey. Potrivit relatărilor din El Espanol, criminalul și-a parcat mașina și s-a îndreptat spre un câmp, observând o persoană în mișcare. După ce și-a pierdut ținta din vedere, s-a îndreptat către alți doi oameni - George și Doina. Împușcându-i de aproape în cap, George a murit pe loc, iar Doina a intrat în comă și a decedat după două zile.

În apropierea locului crimei, criminalul a lăsat două cărți de joc: trei și patru de cupă, urmând astfel un șir sinistru de semnături care a șocat societatea spaniolă. În prealabil, lăsase asul de cupă și un doi de cupă lângă victimele sale anterioare.

Deși încă de la începutul anului Madridul era cutremurat de crime, Poliția spaniolă nu a avut niciun indiciu care să conducă la asasin. Pe 3 iulie 2003 Alfredo Galán Sotillo s-a predat și a mărturisit că este ucigașul cu cărțile de joc. A mărturisit că arma crimelor a fost un pistol Tokarev TT-33 de calibrul 7,62, pe care o cumpărase în Bosnia, unde fusese militar. Tânărul de 25 de ani a fost judecat la Madrid și găsit găsit vinovat de șase crime și alte trei tentative de omor și condamnat la o pedeapsă de 142 de ani și trei luni de închisoare.

Anchetatorii au stabilit că toate victimele au fost ucise cu împușcături în cap, gât sau spate, de la distanță foarte apropiată, lucru care a explicat de ce nu a fost găsit niciun semn de rezistență atunci când au fost atacate.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.