Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Premierul Bulgariei, primit la Palatul Victoria de Nicolae Ciucă: S-a semnat un acord în domeniul transporturilor

ciuca petkov

Premierul Nicolae Ciucă l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe premierul bulgar, Kiril Petkov. Cei doi şefi de Executiv au semnat acordul între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind deschiderea la frontiera de stat româno-bulgară a punctului internaţional al frontierei Giurgiu-Ruse feribot. Un alt subiect al discuţiei a vizat situaţia din Ucraina. Premierul bulgar a fost primit şi de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

„O bucurie să asist la semnarea acordului privind PTF Giurgiu-Ruse cu omologul şi prietenul meu, premierul Bulgariei, KirilPetkov şi să discutăm despre cooperarea noastră bilaterală în diverse domenii, inclusiv transport, energie şi situaţia din Ucraina”, a scris premierul Ciucă, pe Twitter.

Premierul a scris pe Facebook că întâlnirea cu omologul său bulgar a fost o bună ocazie să reia dialogul asupra mai multor teme de interes.

„Un punct important al discuţiei îl reprezintă colaborarea noastră în domeniul transporturilor, care a beneficiat de contribuţia doamnei comisar european pentru transporturi, Adina Vălean. Concretizăm această cooperare prin rezultate de care să beneficieze cetăţenii noştri. Acordul semnat astăzi la Bucureşti în domeniul transporturilor va permite deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei romano-bulgară la Giurgiu-Ruse”, a scris Ciucă.

Premierul bulgar s-a întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, cu premierul Nicolae Ciucă. Vizita sa a fost decalată cu câteva ore faţă de programul iniţial. Premierul bulgar s-a aflat în Ucraina, joi.

Cei doi oficiali au avut convorbiri tete-a-tete şi au participat la ceremonia de semnare a acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Bulgaria privind deschiderea la frontiera de stat româno-bulgară a punctului internaţional al frontierei Giurgiu-Ruse feribot.

La Guvern va avea loc întrevederea în plen a celor două delegaţii, cu participarea comisarului european pentru Transport, Adina Vălean, urmată de o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.