Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Preotul Vasile Ioana: 'Deci, s-a terminat cu Putin, Mihai, ascultă aici la mine! Ăsta nu va muri acasă! Sunt convins de asta'

basilica.ro
Părintele Vasile Ioana

Preotul Vasile Ioana a declarat că este convins că soarta lui Vladimir Putin este pecetluită, după ce a ordonat invadarea Ucrainei și uciderea de oameni nevinovați. Apreciat pentru predicile sale, fostul diacon al Patriarhul Teoctist a profețit și că președintele Federației Ruse ”nu va muri acasă”.

”Să ne gândim la asta, cu durere în suflet... (n.r. Mihai Bobonete: ”să îi bag un pix în ochi”) Atunci ai deveni și tu ca el și nu ar fi bine. Știi câți am la spovedit care îmi spun: ”Părinte, îl urăsc pe omul ăsta pentru ceea ce face!” Viața este darul lui Dumnezeu! Nu ești tu Dumnezeu! Omul ăsta nu va dormi și nu va putea dormi... Eu sunt convins!

Când a apărut sângele cu Ceaușescu, când a apărut sângele în 16 decembrie, eram copii, când a apărut sângele, bunicul mi-a zis: ”Tătăică, a apărut sânge pe stradă, s-a terminat cu Ceaușescu!”. Deci, s-a terminat cu Putin, Mihai, ascultă aici la mine! În momentul în care te-ai dus către crimă, în numele nu contează a ce, când ai făcut crimă, s-a terminat filmul! Ăsta nu va muri acasă! Sunt convins de asta!”, a spus Preotul Vasile Ioana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.