Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu: Mulţumesc, România, pentru că ai oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare!

Facebook
Alina Gorghiu

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care mulţumeşte ţării că are oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos şi pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României, scrie news.ro.

”Mulţumesc, România, pentru că ai oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos, pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României, îţi mulţumesc pentru că aici, lângă familia mea, mă simt eu! La mulţi ani, România!”, spune Alina Gorghiu în mesaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.