Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns în Republica Moldova, fiind întâmpinat de Maia Sandu

stiri.md
Frank-Walter Steinmeier maia sandu

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a ajuns în R. Moldova. Acesta a fost întâmpinat la Președinție de președintele Maia Sandu, transmite știri.md

Oficialul german a fost întimpinat cu onoruri militare, în cadrul unei ceremonii cu participarea Gărzii de Onoare. În incinta Președinției, cei doi șefi de stat au făcut fotografii, iar ulterior, împreună cu membrii delegațiilor, s-au întrunit pentru discuții, la care presa nu are acces.

Menționăm că după întrevederea cu președintele Maia Sandu și cu membrii delegațiilor, președintele Steinmeier se va întâlni cu prim-ministrul Natalia Gavrilița și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

 

Tot astăzi, Steinmeier va inaugura, împreună cu Maia Sandu, Forumul de afaceri moldo-german.

În cadrul vizitei, Președintele Federal va vizita, de asemenea, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a Republicii Moldova și Colegiul de Inginerie din Strășeni. La fel, el va avea o discuție cu un grup de primari din satele și orașele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German.

Pe finalul vizitei, cei doi președinți vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chișinău.Ceremonia oficială de întâmpinare a președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, de către președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.