Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Primul interviu oferit de Donald Trump după plecarea de la Casa Albă: 'Nu au arătat toate acele date despre Hunter Biden. Pur și simplu le-au anulat!'

Agerpres - Reuters
Donald Trump

În primul său interviu după ce a plecat de la Casa Alba fostul președinte al SUA vorbește despre cenzura la care a fost supus în timpul campaniei electorale. Interviul video cu Donald Trump a fost realizat de nora sa Lara Trump pentru emisiunea ei „The Right View”.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Când au apărut toate informațiile despre Joe Biden și nu au arătat toate acele date (n.r.: despre fiul lui Biden și afacerile acestuia), pur și simplu le-au anulat... Pentru mine acela a fost doar începutul.   Când te lupți cu o tabără publicul poate să creadă ce vrea: fie o tabără, fie pe alta. Mă pot crede pe mine sau pe cealaltă tabără. Dar aici nu l-au adus deloc pe Hunter în discuție. Era pur și simplu anulat! Apoi au apărut sondajele care au arătat că subiectul ar fi contat cu până la 10%. Zece puncte, da?! Zece puncte e foarte mult. Pentru mine de acolo a început. Această nouă fază: când ai ceva și nu o iau în seamă”, a spus fostul președinte al SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.