Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - PROFEȚIA lui Traian Băsescu: avertismentul NEGRU pentru Victor Ponta

Președintele în funcție, Traian Băsescu, a fost și este un adversar înverșunat al premierului Victor Ponta. În urmă cu câteva luni, când Victor Ponta și PSD erau pe val, Băsescu profețea: ”Victor Ponta nu ajunge președinte”.

”Vă spun sigur: Victor Ponta nu ajunge președinte”, spunea Traian Băsescu, în mai 2014. În aceeași emisiune, președintele îi promitea lui Victor Ponta că-l va torpila zi de zi până la alegeri.

”Pe Victor Ponta, pentru că realizez ce rău i-ar fi României cu un astfel de președinte, îl voi toca. Eu nu mai am interese electorale. Eu nu mai vreau să fiu ales nimic, dar voi încerca să le arăt românilor cine este acest om, un farseur, care a avut norocul și noi ghinionul să fie propulsat de un grup de baroni. N-aș vrea ca după mine să rămână un astfel de președinte”, spunea Traian Băsescu.

Și președintele s-a ținut de cuvânt: l-a acuzat că ar fi fost ofițer acoperit SIE, a publicat înregistrările din consultările de la Cotroceni, iar în ultima zi a campaniei electorale s-a comportat ca un șef de oști ”Băsiști, ieșiți la vot!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.