Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Profeţia lui Becali despre vaccinarea în masă cu ser anti-Covid 19: 'O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G'

facebook.com
Gigi George Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie declarații controversate cu privire la vaccinul împotriva coronavirusului, care tocmai a ajuns în România.

Omul de afaceri a spus că nu se va vaccina și a apelat și el la teoria conspirației, vorbind despre cipuri introduse sub piele și despre controlul populației prin tehnologie.

Gigi Becali: „Nu mă vaccinez, îmi e frică”

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină... O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul... Și peste patru sau cinci azi o sa spun

«Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut»", a mai declarat finanţatorul.

Mai bine zic "Taie-mi capul"...

"Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.