Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protest anti-măști la Guvern: 'În iad cu masonii satanişti care ne conduc'

Facebook
protest Piata Victoriei

Peste o sută de persoane s-au adunat, duminică după amiază, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru a protesta faţă de noile măsuri luate de Guvern pentru limitarea răspândiri virusului SARS-CoV-2, care ar urma să intre în vigoare luni. Unii dintre manifestanţi sunt nemulţumiţi de obligativitatea purtării măştii de protecţie, iar alţii vor ca pieţele agro-alimentare să rămână deschise.

Mobilizarea pentru manifestaţia din Piaţa Victorie s-a făcut prin intermediul reţelelor sociale. Persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern care vor intra în vigoare luni. Mulţi dintre protestatari nu poartă masca de protecţie, iar cei care au asupra loc masca nu o poartă în aşa fel încât să le acopere nasul şi gura. De altfel, unii dintre manifestanţi s-au declarat sceptici cu privire la existenţa noului coronavirus.

Un bărbat prezent la protest afişează o pancartă pe care a scris că masca de protecţie este „simbolul opresiunii şi ignoranţei”. Un altul a declarat că poartă masca de protecţie doar atunci când intră în spaţii comerciale, fiindcă nu are de ales, dar se arată convins că nu este nevoie de purtarea acesteia.

Unul dintre protestatari a afişat o pancartă pe care scrie „In iad cu masonii satanişti care ne conduc” iar alţii au pancarte cu numeroase mesaje anti-mască şi anti-vaccinare.

În Piaţa Victoriei au fost trimise echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, dar şi ale SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.