Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protest la CJ Iași, împotriva lui Costel Alexe: 'Să-i văd pe peneliștii care l-au susținut pe Costel Alexe și făceau poze cu el, pe unde se ascund' VIDEO

Protest inedit astăzi în fața Consiliului Județean Iași. Câțiva ieșeni s-au strâns cu pancarte pentru a-și exprima nemulțumirea față de susținerea fostului ministru al Mediului, Costel Alexe, în fruntea județului, după ce DNA l-a acuzat de fapte de corupție. Oamenii au adus cu ei pancarte și chiar ”daruri” pentru Costel Alexe și pentru PNL.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

Un protestatar i-a adus lui Alexe cositor, pentru a-și lipi pe casă tabla, pe care ar fi cerut-o șpagă, iar membrilor PNL le-a adus o autofiletantă, pentru ca aceștia să-l ajute pe fostul ministru.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

„Demisia Costel Alexe, hoțule! La pușcărie, Costel Alexe, ești un hoț! Ai vorbit urât de Maricel Popa, dar tu ești mai hoț ca el! Să-i văd pe peneliștii care l-au susținut pe Costel Alexe în fruntea Consiliului Județean Iași și făceau poze cu el,  pe unde se ascund acum. Au plecat pesediștii și au venit peneliștii, care sunt mai hoți!”, a strigat un protestatar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.