Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Protestatarii o așteaptă pe Viorica Dăncilă la Satu Mare. Scandări: 'PSD ciuma roșie', 'Fără mici și bere, PSD-ul piere', 'Dragnea infractorul',

aradon.ro
arad dancila

Zeci de protestatari o asteapta, sambata, pe Viorica Dancila la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon în fața protestatarilor.

„PSD ciuma roșie”, „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie”, „Jos Corupția”, „Dragnea infractoru'”, „Dragnea, nu uita, pușcăria-i casa ta” și Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, potrivit Mediafax.

Protestatarii strigă către echipa care o intâmpină pe Viorica Dăncilă: „Sunt mândri copiii voștri de voi?”, „Aplaudați că vine șefa, care-i parola?” sau „Voi nu sunteți români!”.

Citeste si Donald Trump lansează acuzații grave la adresa Chinei: s-au BLOCAT negocierile

Joi, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptat cu proteste și în Cluj-Napoca, iar la un moment dat organizatorii au schimbat locația întâlnirii de teama huiduielilor. Mai mult, jandarmii au fost nevoiți să intervină, blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective.

Referitor la protestele de la Cluj, Dăncilă a declarat că „violența este atributul oamenilor slabi”.

Vineri, premierul a fost aşteptat și în Arad și Timiș de protestatari, care au afișat o pancartă mare cu mesajul „Orice om îi este teamă de Ardeal”. Aici, Dăncilă s-a declarat „siderată” de lozincile oamenilor, spunând că nu îi este teamă și nu o sperie nici țipetele, nici jignirile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.