Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protestatarii #Rezist, CIRC în fața casei lui Victor Ciorbea

Protestarii #Rezist au făcut circ în fața casei Avocatului Poporului, Victor Ciorbea. Aceștia au pus în scenă un pamflet în fața casei lui Ciorbea în care satirizează activitățile acestuia.

Citește și: SURSE Spirite ÎNCINSE în PSD - Liviu Dragnea vrea două ședințe CEx: una politică, alta privind remanierile

Cristian Dide și Marian Ceaușescu au realizat un pamflet în care îl ironizează pe Ciorbea, dar în care țin să arate și unde locuiește Avocatul Poporului.

”Fostul premier țărănist Victor Ciorbea locuiește pe malul lacului Floreasca, într-o zonă aerisită, unde casele mai dărăpănate ocupate de pensionari nemulțumiți și cam agresivi întinează parcă luxul în plină expansiune. Viloiul Avocatului Poporului face însă față cu demnitate fițelor din zonă, chiar dacă tâmplăria uriașelor ferestre stradale s-a cam scorojit și ar necesita o vopsea... Proprietarul are însă datorii uriașe, de peste 1,3 milioane de euro, iar cei 36.000 de lei cât a ajuns să câștige lunar, grație generozității parlamentarilor, nu prea sunt suficienți pentru împlinirea tuturor mofturilor unui avocat cu vacanțe în Statele Unite. Pentru că l-a căutat de mai multe ori la birou și nu l-a găsit, revoluționarul Marian Ceaușescu a decis să meargă acasă la Ciobea pentru a obține o audiență.”, se arată în descrierea clipului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.