Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Proteste în Belarus - Studenții sunt vânați în universități de agenți sub acoperire

Instagram
Belarus Minsk

Protestele din Belarus pun o presiune tot mai mare pe regimul de la Minsk iar măsurile de represiune devin tot mai crunte. Imagi prezentate de presa locală arată agenți sub acoperire care vânează studenții în unversități după ce aceștia s-au alăturat protestelor împotriva lui Lukașenko.

Arestările în rândurile studenților și elevilor din clasele superioare au început de zilele trecute. Potrivit presei, există un număr crescut de polițiști sub acoperire în universități și campusuri care au ordin de a sparge, de a împiedica orice întruniri și proteste.

Scenele de mai jos s-au petrecut în Universitatea de Lingvistică de la Minsk, după ce studenții au cântat în holul universității un cântec din „Mizerabilii”.

Ulterior, s-au solidarizat cu colegii arestați la Lingvistică și studenții din Universitatea de Informatică și Radioelectronică.

Belarusul traversează cea mai lungă perioadă de manifestații antiregim: au loc de aproape o lună, adică de la alegerile prezidențiale de pe 9 august, al căror rezultat este contestat de opoziție și nu este recunoscut de Occident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.