Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Proteste masive la Paris împotriva 'permisului de sănătate': S-a scandat 'Libertatea de a alege' şi 'Jos mâinile de pe imunitatea mea naturală'

Ruptly
protest franta paris

Sute de oameni au protestat, miercuri, la Paris, faţă de introducerea “permisului de sănătate” pentru unele activităţi şi de vaccinarea obligatorie a personalului sanitar, măsuri prin care guvernul încearcă să facă faţă celui de-al patrulea val de infectări cu covid-19 în Franţa, relatează Reuters.

Unii protestatari au afişat bannere cu mesajul: “Libertatea de a alege” şi “Jos mâinile de pe imunitatea mea naturală!”.

Vor să ne forţeze să ne vaccinăm cu orice preţ. Nu, nu, nu”, a afirmat Nathalie Lebede, participantă la protest, relatează News.ro.

Începând de miercuri, oamenii care merg la muzeu, la cinema sau la piscină în Franţa nu pot intra dacă nu prezintă un “permis de sănătate” care arată că au fost vaccinaţi împotriva coronavirusului sau s-au testat recent şi rezultatul este negativ.

“Permisul de sănătate”, care anterior era cerut doar la festivaluri, va fi cerut de la începutul lunii august şi pentru accesul în restaurante şi baruri şi pentru călătoriile lungi cu trenul sau cu avionul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.