Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: PSD, anunt EXPLOZIV privind Legea amnistie si imunitatea parlamentara

puscarie amnistie gratiere

Liderii PSD au inceput sa vorbeasca in termeni putin diferiti despre Legea amnistiei si gratierii, dar si despre imunitatea parlamentara. Daca pana de curand dadeau vina pe regulamentul Camerei Deputatilor care ii impiedica sa introduca Legea amnistiei si gratierii pe ordinea de zi pentru a o respinge, acum ei se pronunta categoric impotriva acesteia si vor sa scape de ea cat mai repede.

"Trebuei sa vedem ce n-am putut sa comunicam foarte bine. Trebuie sa fim de acord cu ce vor oamenii. Legea amnistiei si gratierii trebuie sa cada in Parlament. Faptul ca noi nu ne-am dat seama de asta, nu am grabit - asta ne-a costat. Cred ca toti colegii nostri trebuie sa faca un pas, ca Hrebenciuc, sa isi ridice imunitate. Trebuie sa nu mai aiba imunitate. Parlamentul nu este o ascunzatoare a unora", a spus Marian Vanghelie.

Impotriva Legii amnistiei si gratierii s-a pronuntat cu putin timp in urma si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea. El insa a postat aceasta declaratie a sa pe pagina de Facebook la scurt timp dupa declaratia lui Marian Vanghelie. Acesta ar putea fi si un semnal privind taberele care se contureaza acum in PSD si curentele de opinie pe care le sustine.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.