Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raed Arafat îi face praf pe Klaus Iohannis și Florin Cîțu și spune că din cauza lor nu se vaccinează românii: Unii au crezut că situația nu mai e gravă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Raed Arafat Cîțu Arafat

Raed Arafat știe de ce românii nu vor să se vaccineze: pentru că au fost informați că pandemia e gata, s-a terminat. Printre cei care au dat astfel de mesaje, că România s-a descurcat bine în pandemie și că ”la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia” a fost Klaus Iohannis. Florin Cîțu a susținut și el că ”am eliminat pandemia”.

”Am început cu vaccinarea, eram în frunte, și acum suntem în spate. Au reușit alții, cu mecanismele lor, să convingă populația să nu se vaccineze. Sau, poate, unii au crezut că situația nu mai e gravă și au ascultat pe cei care au spus că pandemia e gata, s-a terminat, și nu s-au vaccinat.”, a spus, vineri, Arafat.

Pe 28 iunie 2021, premierul Florin Cîțu spunea că ”aceasta este ținta vaccinării, aceea de a elimina pandemia, și ținta este atinsă”.

Citește și: VIDEO Raed Arafat îi gonește, pur și simplu, pe pacienți acasă: 'Sunt bolnavi care, poate, în altă țară i-ar trimite acasă. Ei nu vor să se ducă acasă' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.