Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan, după adoptarea Codului Penal: 'Atac direct la statul de drept'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Dezincriminarea abuzului făcută de PSD-ALDE este un atac direct la statul de drept, cu consecințe extrem de negative pentru democrația din România dar și pentru profilul european al României, consideră Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL.

"Votul PSD-ALDE pentru dezincriminarea abuzului este dovada supremă că această coaliție a avut ca adevărat program de guvernare albirea lui Liviu Dragnea și a altor asociați politici, fie ei condamnați sau inculpați.

Toate asigurările date românilor sau partenerilor internaționali au fost un joc perfid care a simulat buna credință și comportamentul democratic.

Ce s-a întâmplat în Parlament este o fraudare de proporții a încrederii publice primite de PSD prin votul cetățenilor. Astăzi e mai clar ca niciodată că tot PSD-ul a ajuns să guverneaze pentru hoți. Acest partid este toxic pentru România.

Există un acut sentiment că suntem în fața unei încercări de a distruge viitorul european al țării. Este una din cele mai triste zile pentru România!", a scris aceasta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.