Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan îi CRITICĂ pe deputații care au votat redeschiderea pieţelor: 'O nouă mostră de cinism'

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că micii producători agricoli au fost folosiţi de către cei de la PSD şi de la alte partide pentru a politiza o măsură de reducere a răspândirii virusului SARS-CoV-2. ”Am primit o nouă mostră de cinism în Parlamentul României şi o dovadă că sunt oameni care pentru o mână de voturi practic ar fi în stare să sacrifice orice”, afirmă Turcan, potrivit news.ro.

”S-a întâmplat ceea ce se întâmplă în Parlamentul României de un an de zile de când suntem la guvernare: încă o dată a fost politizat un subiect de sănătate publică şi, în acelaşi timp, a fost blocat Guvernul în acţiunea de a limita extinderea infecţiilor cu noul coronavirus. Am primit o nouă mostră de cinism în Parlamentul României şi o dovadă că sunt oameni care pentru o mână de voturi practic ar fi în stare să sacrifice orice”, a declarat viceprim-ministrul Raluca Turcan, marţi seară, la Realitatea Plus.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

Ea a reclamat politizarea subiectului ”aşa-zisei închideri a pieţelor”, deşi Guvernul a explicat că vor fi închise doar spaţiile improprii respectării condiţiilor se sănătate publică.

Turcan acuză că PSD, dar şi politicieni de la alte partide ”au prins momentul să speculeze politic şi au răzvrătit nişte oameni, pe fond, amărâţi”, ea referindu-se la micii producători care ”muncesc enorm de mult”.

”Practic, s-au folosit de aceşti oameni munciţi şi chinuiţi ai României pentru a încerca să-i deturneze la vot, or lucrul acesta ar trebui oprit”, a adăugat Turcan.

Ea a catalogat drept ”halucinant” modul în care s-a propagat în societate ”o teorie a conspiraţiei în baza căreia Guvernul ar susţine supermarketurile”, subliniind că deciziile luate sunt sugerate de către specilaişti, ţin de sănătate publică şi nu au fost luate ”în cheie electorală”.

În acest context, Turcan a subliniat importanţa alegerilor parlamentare, susţinând că acestea ar trebui să aibă loc ”pentru a linişti odată scena asta politică”.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Vicepremierul a susţinut că, la momentul preluării guvernării, în urmă cu un an şi înainte de izbucnirea crizei sanitare, liberalii au fost lăsaţi singuri să preia administrarea ţării.

”Când am dat jos Guvernul Dăncilă, am spus haideţi să vedem cine îşi asumă guvernarea, noi ne asumăm guvernarea şi am mai căutat parteneri. Ştiţi care a fost răspunsul atunci? Mergeţi voi la guvernare, vă rupeţi gâtul, nouă ne profită electoral”, a afimat Turcan ea a susţinând, răspunzând unei întrebări, că acest răspuns a venit ”din toate părţile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.