Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan îl lasă din brațe pe Costel Alexe: 'Mă aștept ca domnul Alexe să ia el o decizie. Trebuie să lași justiția să-și facă treaba'

Guvernul Romaniei
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), susține că se așteaptă ca fostul ministru Costel Alexe, cercetat de DNA, să-și dea demisia din funcția de președinte de CJ. Turcan susține că trebuie să lași justiția să-și facă treaba în astfel de momente.

„Președintele e coerent. SĂ  nu uităm că a generat un referendum cu privire la funcționarea corectă a justiției. În cazul PNL, la cum îl cunosc pe Alexe, cred că nu va mai fi nevoie să facem comentarii în spații publice cum dezbaterei pe această temă. O să vedem ce se va întâmpla. Nici eu nu pot să fac rabat de la aceste criterii de integritate. Trebuie să lași justiția să-și facă treaba. Mă aștept ca dl. Alexe să ia el o decizie”, a spus Raluca Turcan, la Digi24.

Citește și: Șeful campaniei de vaccinare a anunțat cine face programările pentru persoanele cu activități esențiale - VIDEO

Produsele cerute de Alexe – 22 tone de tablă (cu valoare de circa 103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 7 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa, potrivit procurorilor DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.