Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Regele Abdullah al Iordaniei era să fie linșat de mulțimea furioasă, după ce 6 pacienți cu COVID-19 au murit în spital din cauza unei defecțiuni

Regele Abdullah al Iordaniei a fost întâmpinat de o mulţime furioasă la spitalul unde şase pacienţi cu COVID-19 au decedat din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu oxigen.

Incidentul, care a avut loc într-un spital din capitala Amman, a dus la demiterea ministrului iordanian al sănătăţii, Nathir Obeidat. Vizitele regale în spitale implică, de obicei, zâmbete, aplauze şi ceremonii de dezvelire de plăci. De această dată, însă, aplauzele au fost înlocuite cu strigăte de nemulţumire şi cereri insistente de răspunsuri la tragedia petrecută, scrie rador.ro.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

Întreruperea alimentării cu oxigen a durat o oră şi nu se ştie deocamdată ce a provocat această întrerupere. Ministrul sănătăţii, Nathir Obeidat, şi-a anunţat demisia şi a declarat că este moral răspunzător pentru moartea celor şase pacienţi.

Presa iordaniană de stat precizează că Regele Abdullah i-a ordonat ministrului sănătăţii să îşi dea demisia.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.