Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO REVOLTĂTOR Poziția PNL față de disidentul Iulius Filip și motivele pentru care nu a fost eliberat: 'Avea probleme la rapoartele din pușcărie'

Iulius Filip

Declarații revoltătoare ale unuia dintre liderii PNL! După ce Ludovic Orban a evitat să vorbească despre faptele comise de Augustin Lazăr în perioada în care era procuror și deținea șefia de președinte al Comisiei e Eliberări de la Penitenciarul Aiud, calitate din care a refuzat să-l propună spre eliberare pe disidentul Iulius Filip, limitându-se a declara că ”nu pot exprima o poziție”, vocea PNL răzbate, pe acest subiect, din partea unui alt comunicator al partidului.

Tănase Stamule, vicepreședinte al PNL București, a declarat, joi, la România TV, că disidentul Iulius Filip nu a fost eliberat de Augustin Lazăr pentru că ”avea probleme la rapoartele din pușcărie”. În plus, omul trimis de PNL să comunice poziția partidului, a încercat să explice că Augustin Lazăr nu avea nicio responsabilitate, în speță fiind vorba despre un alt Lazăr, confundând, voit sau nu, personajele.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

”Ce a făcut la Penitenciarul Aiud? Știți că era un colonel de Securitate pe care îl chema tot Lazăr? Pentru că disidentul avea probleme la rapoartele din pușcărie. Credeți dă domnul Lazăr era marele șef și făcea analize?”, a spus liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.