Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - România se află sub asediu de vreme rea: Ninsori puternice și Cod Galben în jumătate de țară / Zonele afectate

Facebook
viscol zapada

Un nou val de ninsori a lovit România, începând de vineri seara. Pe Valea Oltului ninge abundent, dar și în alte zone din țară avem parte de ninsoare viscolită.

„Utilajele de deszăpezire ale SDN Vâlcea acționează pe DN 7A! Pe sectorul de drum cuprins între Voineasa și Obârșia Lotrului, pe DN 7A, se înregistrează ninsori moderate cantitativ. Utilajele de deszăpezire acționează permanent cu lamă și material antiderapant pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță! DRDP Craiova este pregătită să intervină cu utilaje și material antiderapant pe toate drumurile naționale din administrare, toate stocurile de material sunt la procent maxim de aprovizionare și toate utilajele sunt în perfectă stare de funcționare”, transmite DRDP Craiova.

Cod Galben în jumătate de țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic şi viscol în 20 de judeţe, valabilă pe parcursul zilei de sâmbătă.

Astfel, în intervalul orar 5:00 - 22:00, în Oltenia, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Munteniei şi sudul Banatului, vântul va sufla cu rafale în general de 55 - 65 km/h, iar în Transilvania vor fi perioade de timp în care va ninge viscolit.

În Carpaţii Occidentali, Meridionali şi de Curbură, mai ales la peste 1.700 de metri altitudine, vântul va avea intensificări cu rafale de 90 - 110 km/h, se va semnala viscol, iar vizibilitatea va fi redusă.

Judeţele aflate în totalitate sub avertizarea meteorologilor sunt: Cluj, Alba, Sibiu, Braşov, Hunedoara, Vâlcea, Argeş, Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi, Dolj şi Olt, iar parţial judeţele: Mureş, Covasna, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Bihor, Arad şi Timiş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.