Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ronaldo îşi mută maşinile de la Torino, semn interpretat de presa italieană ca o apropiată plecare a starului de la Juventus

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

O firmă de transport din Lisabona a fosdt filmată în momentul în care încărca maşinile de lux ale aractului Cristiano Ronaldo pe un TIR, iar presa italiană a interpretat această mutare ca un semn al plecării jucătorului de la Torino, potrivit news.ro.

Despre fostul atacant al echipelor Real Madrid şi Manchester United s-a scris că va părăsi "Bătrâna Doamnă" la finalul sezonului. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a spus că "va încerca să-l convingă" pe fiul ei de 36 de ani să se întoarcă la Lisabona, dar agentul Jorge Mendes a negat că internaţionalul portughez se va întoarce în ţara sa.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supercarurile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.