Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Rușii anunță că au doborât un obiect zburător neidentificat în regiunea Rostov, de la granița cu Ucraina

Marți seara, sistemele de apărare antiaeriană au distrus un obiect de mici dimensiuni în formă de balon în districtul Miasnikovski din regiunea rusă Rostov, care zbura liber în bătaia vântului, a anunțat guvernatorul regiunii Rostov, Vasili Golubev, pe canalul său de Telegram.

În noaptea de 4 ianuarie, s-a raportat că autoritățile regionale au îndemnat rezidenții să nu intre în panică după ce au apărut informații pe rețelele de socializare despre sistemul de apărare aeriană din regiune.

"Informații clarificate despre ceea ce s-a întâmplat cu o zi înainte. Ieri, în jurul orei 22:00, un sistem de apărare antiaeriană a fost în funcțiune la 7 km de satul Sultan Saly din districtul Miasnikovski. La o altitudine de 2,5 km, a fost detectat un obiect mic în formă de bilă, care zbura liber în vânt. A fost luată decizia de a o elimina", a scris Golubev.

El a îndemnat locuitorii să rămână calmi. Potrivit acestuia, "toate forțele și mijloacele" au fost desfășurate pentru a asigura siguranța. "Cerul este acoperit cu echipamente de apărare aeriană".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.