Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL la audierea lui Gheorghe Dincă: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a oferit detalii HALUCINANTE

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

După 12 ore de interogatoriu, monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, ucis și incinerat pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost scos din sediul DIICOT. La audieri au avut voie să participe și avocații părților, care i-au pus întrebări criminalului.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a spus că a fost un adevărat scandal cu procurorii, care au refuzat să consemneze ceea ce declara Dincă. Mai mult, criminalul a fost deranjat că avocații îi pun întrebări. Pop a precizat că declarațiile lui Dincă de azi, referitoare la Luiza Melencu, nu sunt cele prezentate de presă, lăsând să se înțeleagă că fata nu ar fi putut fi ucisă și arsă în aceeași zi.

Citește și: Noi declarații făcute de Traian Băsescu! ‘Trebuie să mă apăr’

”Era foarte revoltat că avocații îi pun întrebări. Era revoltat pe mine pentru ce declar în presă. Nu știu de unde știe. Am refuzat să semnez documentele, pentru că concordă cu adevărul, cu cele spuse anterior de el. În general a mințit. Ceea ce a spus nu s-a consemnat cum s-a spus. Am rugat procurorul să corecteze, dar nu a vrut. Tot ce era, era în defavoarea Luizei.

Procurorul a refuzat să consemneze ce a declarat Dincă, a consemnat fraze care o puneau într-o poziție defavorabilă pe Luiza. M-au certat că de ce vorbesc despre ei. Eu am pus întrebări, Dincă a răspuns în sensul celor afirmate de mine, iar procurorul s-a supărat și a refuzat să consemneze. Datele arată că este imposibilă povestea din presă. Din declarația pe care a dat-o acum Dincă, situația nu este cea anunțată inițial.

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă dezvăluie mutarea pe care o pregătește Guvernul: ‘Vrea să subordoneze total Poliția’/Legea pe care vrea s-o schimbe șeful MAI

DIICOT m-a amenințat, mi se pare că l-a amenințat și pe procurorul general, că de ce mi-a dat răspuns. De câte 20-30 de ori puneau aceeași întrebare. Dincă a văzut că procurorul este supărat și a refuzat să mai răspundă la orice întrebare. Nu a fost cooperant. Când procurorii erau nemulțumiți, se agita și încerca să spună cum vor procurorii. Procurorul a consemnat lucruri neadevărate, pe care Dincă nu le-a spus, îl ajutau pe Dincă și o jigneau pe Luiza. De aceea nici nu am semnat declarația.”, a declarat Tonel Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.