Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal monstru în traficul din Capitală: bătaie între mai mulți șoferi, pumni și picioare, totul după o încadrare greșită; Poliția a intervenit

M. C.

Bătaie în traficul din București! O încadrare greșită în trafic s-a lăsat cu o bătaie generală între mai multe persoane. Un bărbat și o femeie au coborât din mașină și au sărit pe bărbat, pe care l-au lovit cu pumnii și picioarele. „Sub rafala de pumni, bărbatul a căzut pe mașina mea", a spus martorul care a filmat bătaia.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce surprind o altercație în trafic, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 17 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale.

În continuarea activităților desfășurate, la data de 25 ianuarie 2023, au fost identificate două persoane, un bărbat și o femeie, bănuite de săvârșirea faptelor.

În urma audierii acestora, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, față de ambele persoane, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat Poliția Capitalei.

Bătaia a avut loc marți seara, în jurul orei 20:00, pe Calea 13 Septembrie spre Bulevardul Ghencea, din București. „Am surprins cu camera întreaga scenă. După ce m-am dezmeticit și eu m-am dat jos și am încercat să-i calmez, dar nu prea am reușit. Cel puțin, în partea unde nu se observă nimic, doamna era foarte agresivă", a spus Paul Gabriel Andrei, cel care a filmat totul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.