Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Scandal monstru într-un parc! Doi adulți l-au SNOPIT în bătaie pe un adolescent: a fost trântit la pământ și i-a fost fracturată clavicula

Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce doi părinţi l-au bătut şi l-au trântit la pământ pe un adolescent care le-ar fi lovit fiica cu o minge, relatează News.ro.

Incidentul s-a întâmplat într-un parc din localitatea Parţa, judeţul Timiş. O fetiţă de şase ani care se juca în parc a fost lovită cu mingea de un băiat cu şapte ani mai mare. Fetiţa a mers acasă şi le-a spus părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au decis să îşi facă singuri dreptate.

Mama micuţei a mers în parc şi l-a luat la bătaie pe adolescentul de 13 ani. Copilul a încercat să se apere, însă a fost trântit la pământ de femeie.

După ce a fost bătut de mama fetiţei, tânărul a fost luat la bătaie şi de tatălui micuţei, care l-a ridicat pe în aer şi l-a trântit la pămant. În urma impactului, băiatul şi-a fracturat clavicula.

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz şi au întocmit dosar penal pentru infracţiuni de lovire şi alte violenţe.

„În data de 3 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Parţa un minor în vârstă de 13 ani ar fi fost agresat fizic de către doi adulţi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe. În continuare, poliţiştii efectuează cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările comiterii faptei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.