Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Scandal TOTAL la un spital din România: medicii s-au luat la bătaie, pentru a treia oară

Un scandal în care au fost implicaţi trei medici a avut loc, marţi, la Spitalul Judeţean Craiova, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, relatează News.ro.

Citește și: Ambasadorul României în Danemarca, după dezastrul din Diaspora: 'Nimeni nu a știut că aplicația folosită în procesul electorală urma să fie dezactivată'

Unul dintre medici a fost amendat cu 1.000 de lei pentru injurii, iar altul a depus o plângere pentru loviri şi alte violenţe. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi marţi, cu privire la faptul că a avut loc o altercaţie între mai mulţi medici la Spitalul Judeţean Craiova. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că evenimentul se confimă, în scandal fiind implicaţi trei medici.

Unul dintre ei a depus o plângere penală, iar poliţişti au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, un alt medic a fost amendat de oamenii legii cu suma de 1.000 de lei pentru proferare de injurii. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Marcel Ciolacu a dat SEMNALUL în Parlament pentru jocurile viitoare

Cel incriminat nu este la primul scandal de acest fel. Totul s-a întâmplat în secția de urologie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Medic: “E sala lui taică-tu, a lu maică-ta, a lu tata? Du-te, frate şi lasă-ne şi pe noi în pace. Deci eşti dus!” Conflicul dintre cei doi medici a izbucnit în momentul în care intrau în tură. Martori au fost atât alți medici, cât și pacienți.

„Pacientul a rămas pe masă. Ați pus în pericol viața pacientului. Omul e de legat... Omul e de legat...”, i-a spus în filmare un cadru medical celui care filma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.