Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Scandalul 'eșarfa' la alegerile din Rusia: filmare virală pe rețelele de socializare

X
eșarfă soție amasador rus

Soția ambasadorului Rusiei în Germania a votat la Berlin. Ea a atras atenția tuturor cu eșarfa de la gât, o eșarfă albastră și galbenă purtând o eșarfă albastră și galbenă – practic steagul Ucrainei.

De îndată ce atenția a fost atrasă pe rețelele de socializare, Ministerul rus de Externe s-a grăbit să se justifice - eșarfa avea nu numai nuanțe galbene și albastre, ci și alb-negru.

Putin a câștigat

Vladimir Putin conduce în alegerile prezidențiale din Federația Rusă cu 87,34%, după numărarea a 50% din voturi, a declarat șefa Comisiei Electorale Centrale a Federației Ruse, Ella Pamfilova.

Pe locul doi se află deputatul Dumei de Stat (fracțiunea Partidului Comunist) Nikolai Kharitonov cu 4,11% din voturi. Pe locul trei se află vicepreședintele Dumei de Stat, membru al partidului Poporul Nou, Vladislav Davankov, cu 4,01% din voturi. Pe locul patru, potrivit CEC, se află președintele partidului LDPR, Leonid Slutsky, cu 3,11% din voturi.

"Vladimir Vladimirovici Putin - au fost exprimate 15 milioane 755 mii 224 de voturi, adică 87,97%", a declarat la prima numărătoare Pamfilova, relatează Interfax.

Prezența la vot la alegerile prezidențiale ale Federației Ruse începând cu ora 18:00, ora Moscovei, a fost de 74,22%, a declarat șefa CEC, Ella Pamfilova.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.